Nieuws

Hoofdsponsoren en vv Blauwhuis verlengen samenwerking!

okt 16, 2023

We zijn zeer verheugd om te melden dat de samenwerking met onze vaste hoofdsponsoren AAFysio, Heeres Auto's en Makelaardij Jan de Lange wederom met een jaar is verlengd! De steun van deze betrokken bedrijven is onmisbaar en verstevigt het financiële fundament van vv Blauwhuis. Daar zijn we onze hoofdsponsoren erg dankbaar voor. Op naar een sportieve samenwerking!


AAFysio

Elke dag het beste voor uw lichaam. Onder dit motto streeft AAFysio het na om uw klachten te verhelpen en blessures aan te pakken. Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, revalidatie en training zijn onderdeel van de diensten van AAFysio. De praktijk van AAFysio is gevestigd in Burgum!


Heeres Auto's 

Bij Heeres Auto's, gevestigd te Parrega, kunt u terecht voor al uw onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, motorrevisie, aircoservice, ruitherstel, bandenservice, inkoop en verkoop van alle merken. Heeres Auto's is gespecialiseerd in het onderhoud en de service van BMW's en MINI's.


Makelaardij Jan de Lange

Makelaardij Jan de Lange is een gerenommeerde makelaar in de regio Sneek - Súdwest Fryslân. Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop of aankoop van een woning? Het team van Makelaardij Jan de Lange staat voor u klaar! Ook voor een waardebepaling of taxatie bent u bij Makelaardij Jan de Lange aan het juiste adres! 

 

Hoofdsponsoren.JPG