Nieuws

Wegen vv Blauwhuis en Bennie Zeilmaker scheiden na dit seizoen

dec 23, 2022

Het bestuur van vv Blauwhuis heeft hoofdtrainer Bennie Zeilmaker deze week te kennen gegeven zijn aflopende contract niet te zullen verlengen. Hiermee komt er een einde aan een samenwerking tussen trainer en vereniging met een duur van maar liefst negen seizoenen, verdeeld over twee dienstverbanden.


Na een eerste periode tussen 2007 en 2010 keerde Zeilmaker aan het begin van seizoen 2017/2018 terug als hoofdtrainer in Blauwhuis. Onder zijn leiding wist Blauwhuis de krochten van de 5e klasse zondag achter zich te laten en is het 1e elftal uitgegroeid tot een (sub)topper in de competitie en een ware ‘cupfighter’ in het bekertoernooi. Waar Blauwhuis eerder moeite had om iedere zondag twee elftallen op de been te brengen, beschikt de vereniging tegenwoordig weer over drie ruim bezette seniorenelftallen. Het voetbal leeft weer in Blauwhuis en Bennie Zeilmaker heeft hier een grote rol in vervuld.


Bennie Zeilmaker verdient een vertrek door de voordeur en de selectie is daarom gebrand om in de tweede seizoenshelft de gestelde ambities waar te maken. Na de winterstop moet de inhaalrace worden ingezet met als doel: het behalen van plek 1 en daarmee promotie naar de 4e klasse afdwingen.


Met zijn betrokkenheid bij de vereniging heeft Bennie Zeilmaker laten zien over een ‘grien-wyt’ hart te beschikken. Namens het bestuur, de voetballers en iedereen die Blauwhuis een warm hart toedraagt: Bennie bedankt!