Rabobank ClubSupport Actie

okt 5, 2020

Stem op v.v. Blauwhuis!

Vanaf 5 oktober kun je met het uitbrengen van een stem op v.v. Blauwhuis een bijdrage leveren aan onze club. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dat door de Rabobank aan v.v. Blauwhuis wordt uitgekeerd! Vanaf 12 jaar en ouder mag ieder lid van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs, waarbij maximaal twee stemmen op dezelfde club uitgebracht kunnen worden. Je kunt stemmen tot en met 25 oktober!

Stemmen werkt als volgt:

1. Log in bij Rabobank (via website of app) en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap' en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Stemmen kost niets! We hopen op ieders enthousiasme om v.v. Blauwhuis met deze actie te steunen!

Bestuur vv Blauwhuis

clubsupport_291085913.jpg