Verslag oefenwedstrijd Blauwhuis VR1 – Woudsend VR1 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 21 augustus 2014 16:55

Pinksterzaterdag 7 juni 2014 stond de oefenwedstrijd tegen v.v. Woudsend op het programma. Aangezien v.v. Woudsend maar over 9 speelsters beschikte besloten Epke en Bernard om het elftal van v.v. Blauwhuis in tweeën te splitsen en zo een halve competitie te spelen. Het was mooi weer om te voetballen, eigenlijk een beetje te warm, maar beter zo dan in de regen te moeten voetballen. Het publiek was weer in grote getale opgekomen zodat er een leuke sfeer rond het veld hing. Onder uitstekende leiding van scheidsrechter Brandsma waren het 3 sportieve wedstrijden

Blauwhuis VR1 team A startte tegen Woudsend. Het was in het begin nog even aftasten van beide kanten. De doelvrouw van Woudsend was in topvorm, ze hield de ene na de andere bal uit het doel. Maar toen eindelijk het eerste doelpunt was gemaakt vielen er meerdere. De eindstand werd uiteindelijk 3 – 0.

Blauwhuis VR1 team B mocht de tweede wedstrijd aantreden tegen de verliezer van de eerste wedstrijd. Ze hadden de eerste wedstrijd goed kunnen bekijken waar de sterke en zwakke punten van de tegenstander lagen en profiteerden dan ook gelijk. Het was snel 1 tegen 0. Na een zwakkere periode van Blauwhuis kwam Woudsend zowaar op 1 tegen 1. De uitstekende keepster kon hier ook niets meer aan doen. De mouwen werden nog eens opgestroopt en met geweldig tikkie takkie voetbal werden de dames uit Woudsend het bos in gestuurd. Eindstand 4 – 1.

De laatste wedstrijd mochten de dames van Blauwhuis uitvechten wie de beste was van de avond. Het zevental dat de tweede wedstrijd had gespeeld was vermoeid uit de strijd gekomen zodat Blauwhuis VR1 team A er met de winst vandoor ging. De penaltyreeks werd dan nog wel gewonnen door Blauwhuis VR1 team B zodat alle vrouwen met een voldaan gevoel onder de warme douche konden stappen. Ook het publiek had genoten gezien de complimenten na de wedstrijd dat er in een jaar tijd veel vooruitgang was geboekt.

Ook de vierde helft werd gewonnen van v.v. Woudsend, het bleef nog lang gezellig in en buiten de kantine. Al met al een geslaagde oefenwedstrijd als afsluiting van een sportief en gezellig seizoen van de Blauhuster voetbalvrouwen.

De beide Blauhuster teams bestonden uit:

team A: Regina – Mirthe – Jildau – Sigrid – Sandra – Freerkje - Janicke – Ymkje team B: Sietie – Irini – AnnaMarije – Ciska – Judith – Berber – Baukje

afwezig waren: Liesbeth – Monique – Mara - Tineke

Laatst aangepast op donderdag 21 augustus 2014 17:00