Laatste Nieuws

Online

  We hebben 17 gasten online

Zoekbalk

Sponsoren

Contact

 

VV Blauwhuis


Broer de Wittestrjitte 5
8615 LD Blauwhuis
Wedstrijdsecretariaat telefoon: 06-30288264

 

E-mailadres website VV Blauwhuis

Zie ook Contact

5 tegen 5 2018 PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
woensdag 25 juli 2018 11:34

Blauwhuis trapt af voor de 7e editie 5 tegen 5!

BLAUWHUIS- Het is zondag 22 juli de Sint Vitus kerk slaat half 1, de zon schijnt en het dorp loopt leeg naar het voetbalterrein aan de Gerben Rijpmastraat. Vandaag wordt het jaarlijkse 5 tegen 5 toernooi georganiseerd op het gezellig ingerichte sportpark van Blauhús. Waar vorig jaar de jeugdeditie werd gespeeld was het dit jaar weer aan de senioren om te strijden om de robuuste bokaal!

Met 120 deelnemers, voetballers en niet-voetballers, werd er om 12.30 uur afgetrapt met een speech en opening spel. Tijdens het opening spel werd het kanon van Blauhús bepaald. Het kanon kwam vandaag van Mente de Boer en het slapste schot kwam op naam van de dames Welmoed Rijpma en Margriet van der Werf. Het team van Keet Remswerd 1 behaalde het hoogste gemiddelde als puike team prestatie.

Om half 2 werd er afgeschoten voor de poulefase. Met een speeltijd van 10 minuten werd iedereen in het zweet geblazen of je nou niet-voetballer of voetballer was. Aan het eind van de middag rond de klok van half 5 werden de kruisfinales gespeeld bij zowel de heren als de dames.

De damesfinale ging tussen Keet de Kie 2 en Keet Remswerd. In een gelijk opgaande strijd met verzorgd damesvoetbal werd er uiteindelijk met een brillenstand afgesloten waarna penalty’s de uitkomst moesten bieden. Keet de Kie dames 2 trok aan het langste eind door de zenuwslopende penaltyreeks naar zich toe te trekken.

Daarna werd er op het hoofdveld, onder het genot van het Frysk volkslied, afgetrapt voor de heren finale. Het verrassend goed presterende elftal van Keet de Skuorre #grijpt naar de fles tegen het gerenommeerde en geslepen elftal Keet de Lounge. Het publiek werd getrakteerd op twee elftallen met een catenaccio speelstijl. Beide ploegen hanteerden de countertactiek waardoor er een schaakspel ontstond. De hete maar faire strijd werd uiteindelijk beslist door een dood spel moment en een veldgoal van Keet de Lounge; 2-0.

Na de finales werd de dag afgesloten met de prijsuitreiking welke gesponsord werden door Makelaardij Jan de Lange en Theeschenkerij en kanoverhuur 'Kootje bij de brug'. Ook werd er een merchandise artikel gepresenteerd. Voor de echte clubman- en vrouw was er een sjaal verkrijgbaar  met een pakkende tekst 'Grien wyt foar altyd'. Onder het genot van een natje en een BBQ speelde troubadour Sander Metz de haringen uit de partytenten en werd het nog lang onrustig op het BVC sportpark.

Het dorp kan terugkijken op een prachtige zomerdag met een stimulans voor het voetbal en de gemeenschap in het dorp.

 

5 tegen 5 2018

Laatst aangepast op woensdag 25 juli 2018 11:41
 
Contractverlenging Bennie Zeilmaker PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 18 december 2017 12:27

 

Het bestuur is blij te kunnen mededelen dat Bennie Zeilmaker ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn van VV Blauwhuis.
De samenwerking bevalt van beide kanten uitstekend, er is een goede klik met de spelersgroep en wederzijds vertrouwen tussen Bennie en VV Blauwhuis
Bestuur VV Blauwhuis

 

Laatst aangepast op vrijdag 22 december 2017 13:06
 
Rabo ledensponsoring actie PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 18 december 2017 12:23Elk jaar heeft de Rabobank de Ledensponsoring actie. Voor deze actie heeft de Rabobank geld beschikbaar gesteld dat gedoneerd kan worden aan onder andere de VV Blauwhuis. Om geld aan de VV Blauwhuis te doneren moet u wel lid zijn van de Rabobank. Bent u nog niet lid en heeft u wel een rekening bij de Rabobank, dan kunt u zeer eenvoudig lid worden. Een lidmaatschap is kosteloos en door lid te zijn krijgt u onder andere kosteloos vier keer per jaar het ledenmagazine thuis gestuurd.

Steun de V.V. Blauwhuis, code RLS255

Laatst aangepast op maandag 18 december 2017 12:25
 
Vrijwilliger gevraagd PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 13 november 2017 14:42

 

Het bestuur van VV Blauwhuis is op zoek naar een vrijwilliger die namens de voetbalclub in het bestuur van sporthal De Singel wil plaatsnemen.
De vergaderfrequentie is ongeveer 4x per jaar.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Epke Bootsma of Jurjen Frankena.
Bestuur VV Blauwhuis

 

 
Algemene Ledenvergadering VV Blauwhuis PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
vrijdag 13 oktober 2017 13:56

Beste leden en ouders van jeugdleden van VV Blauwhuis,

Hierbij ontvangen jullie de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 20 oktober 2017, te houden in onze voetbalkantine de ‘STOPPERSPIL’, aanvang 21.00 uur.

Agenda:

01. Opening

02.Ingekomen stukken

03. Jaarverslag secretaris

04. Jaarverslag penningmeester

05. Verslag en verkiezing kascommissie

06. Contributie

07. Seizoen 2017/2018: jeugd en senioren

08. Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar: - Gerardus van der Meulen (wedstrijdsecretaris) - tegenkandidaten kunnen zich tot één uur voor aanvang van de vergadering melden bij het bestuur Financiële administratie: Boudina Rijpma-van der Meulen

09. Commissies: - Sport Actie Commissie (SAC) - sponsorcommissie/freonen fan Blauhús - onderhoudscommissie veld en gebouwen - activiteitencommissie

10. Mededelingen

11. Rondvraag

12. Sluiting Het bestuur

*** De training van vrijdag 20 oktober begint om 19.30 uur en eindigt om 20.45 uur ***

 
Wedstrijdzaken-app KNVB PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 3
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 28 augustus 2017 16:39
Beste seniorenleden, verenigingsscheidsrechters en stafmedewerkers van VV Blauwhuis,
Het amateurvoetbal is overgegaan op het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Heb jij daarom de Wedstrijdzaken-app al gedownload?

Vanaf dit seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app is ook de invoer van de digitale spelerspassen. Hiermee worden de huidige plastic spelerspassen afgeschaft. Ieder lid (speler of staf) kan de Wedstrijdzaken-app downloaden op zijn mobiel en daarna zelf zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen! Ook kun je je eigen digitale spelerspas bekijken en je gegevens aanpassen! Zo heb je jouw spelerspas altijd bij je!

De Wedstrijdzaken-app downloaden

app store play store

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in?
Installeer alvast de Wedstrijd-zaken app!

Leden die de KNVB Wedstrijdzaken-app willen gebruiken, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor zowel de Wedstrijdzaken-app als de Voetbal.nl-app worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij VV Blauwhuis, want alleen met dat e-mailadres herkent de app jou als lid.

Problemen?
Lukt het wel om te registreren in de Wedstrijdzaken-app, maar kom je daarna niet verder? Krijg je bijvoorbeeld de melding:"Deze app kan uitsluitend door KNVB-leden worden gebruikt, account is niet gekoppeld aan bondslid"?  Neem dan contact op met de ledenadministratie via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Geef daarbij jouw voor- en achternaam en het juiste e-mailadres door.

Met vriendelijke groet,
Jurjen Frankena
Secretaris vv Baluwhuis
 
Zelfwerkzaamheden PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 4
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 12 juni 2017 10:19
Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 juni gaan we weer aan de slag om onderhoud te plegen op ons sportcomplex:
reclameborden en doelen schoonmaken, snoeien overhangende takken, heg knippen, kantjes tegelpad afsteken, kassahokje herstellen, kleedkamers en kantine van binnen en buiten schoonmaken. enzovoort.
Vele handen maken licht werk en daarom vragen wij jullie deze klussen met zijn allen aan te pakken.
Spelers, ouders van jeugdleden en andere vrijwilligers, wij rekenen op jullie komst!
Bestuur VV Blauwhuis
 
Penningmeester gezocht! PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 3
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
maandag 03 april 2017 10:24

 

Het bestuur van de VV Blauwhuis is naarstig op zoek naar een nieuwe penningmeester, maar de zoektocht wil tot nu toe maar niet vlotten.
Wie wil ons team komen versterken?
Voel je hier wat voor, meld je dan aan bij één van de bestuursleden.
Bestuur VV Blauwhuis

 

 

 
5 tegen 5 Tournament Blauhús PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Douwe   
dinsdag 28 maart 2017 17:09

 

Beste voetballiefhebbers,
Afgelopen jaar, 2016, was het jaar waarin wij ons 5-jarig jubileum mochten vieren. Prachtig om te zien dat er weer veel deelname was en dat er met veel enthousiasme en gezelligheid om de prestigieuze bokaal werd gespeeld. Afgelopen jaar hebben we de jeugd van het dorp ook bij het 5 tegen 5 betrokken zodat we het gehele dorp een mooie dag konden bezorgen.
Na 5 jaar 5 tegen 5 was het ook tijd voor een evaluatie en hebben we een aantal onderdelen besproken. Om het voor de voetbalclub en een ieder een mooi evenement te laten blijven hebben we besloten om het toernooi om de 2 jaar te organiseren. We blijven jaarlijks het evenement organiseren maar wisselen dit af met de jeugd en senioren. Komend jaar willen we de jeugd het 5 tegen 5 podium geven en in 2018 is het weer aan de senioren.
We hopen met deze afwisseling voor iedereen een mooi toernooi te houden!
Mochten er nog vragen over zijn kunnen jullie ons altijd even op de schouder tikken of reageer op deze email.
In ieder geval bedankt en tot snel voor de jeugd in 2017 en de senioren in 2018!
Sportieve groeten,
Commissie
5 tegen 5 Tournament Blauhús

Dennis, Gerrit, Jos, Jaring en Wiebe

 

 

 
Standen/uitslagen PDF Afdrukken E-mailadres
Gebruikerswaardering: / 29
LaagsteHoogste 
Geplaatst door Jorrit   
maandag 23 september 2013 16:58
 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2


Powered by Joomla!
Template 'Tennis' downloaded from ThemZa, edited by V.V. Blauwhuis
© 2011 - 2015, V.V. Blauwhuis