Ledensponsoring actie 2015 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 03 december 2015 14:36

Elk jaar heeft de Rabobank de Ledensponsoring actie. Voor deze actie heeft de Rabobank geld beschikbaar gesteld dat gedoneerd kan worden aan onder andere de VV Blauwhuis.

Hoe brengt u een stem uit:

1. Ga naar https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/sneek-zwf/ledenvoordeel/raboledensponsoring/
  2. Kies voor het tabblad 'Stembiljet’, klik dan op '> Stembiljet' en vul alle gevraagde gegevens in (let op: De Rabobank vraagt uw rekeningnummer alleen ter controle voor het lidmaatschap). Gebruik voor 'de code van uw vereniging/stichting' RLS209.
  3. Klik op 'Verzenden’ (als u een bevestiging in uw mailbox ontvangt dan is uw stem verwerkt)
  4. Heeft u vragen of lukt stemmen via internet niet? Bel dan (0515) 43 70 00. De Rabobank helpt u graag.

Voorwaarden:

Als lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland kunt u één stem uitbrengen op een vereniging/stichting/instelling van de keuzelijst. Let op: als klant bent u niet automatisch lid. Bent u geen lid en brengt u wel een stem uit? In dat geval maken wij u lid van onze bank. Stemmen van niet-klanten zijn ongeldig.

Laatst aangepast op donderdag 03 december 2015 14:47