5 tegen 5 Tournament Blauhús PDF Afdrukken E-mailadres
Geplaatst door Douwe
dinsdag 28 maart 2017 17:09

Beste voetballiefhebbers,
Afgelopen jaar, 2016, was het jaar waarin wij ons 5-jarig jubileum mochten vieren. Prachtig om te zien dat er weer veel deelname was en dat er met veel enthousiasme en gezelligheid om de prestigieuze bokaal werd gespeeld. Afgelopen jaar hebben we de jeugd van het dorp ook bij het 5 tegen 5 betrokken zodat we het gehele dorp een mooie dag konden bezorgen.
Na 5 jaar 5 tegen 5 was het ook tijd voor een evaluatie en hebben we een aantal onderdelen besproken. Om het voor de voetbalclub en een ieder een mooi evenement te laten blijven hebben we besloten om het toernooi om de 2 jaar te organiseren. We blijven jaarlijks het evenement organiseren maar wisselen dit af met de jeugd en senioren. Komend jaar willen we de jeugd het 5 tegen 5 podium geven en in 2018 is het weer aan de senioren.
We hopen met deze afwisseling voor iedereen een mooi toernooi te houden!
Mochten er nog vragen over zijn kunnen jullie ons altijd even op de schouder tikken of reageer op deze email.
In ieder geval bedankt en tot snel voor de jeugd in 2017 en de senioren in 2018!
Sportieve groeten,
Commissie